Logo

Varm Vintersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bland i gryde:
1 kop fintskåret gulerod/eller sød kartoffel/eller hokkaido-græskar
1 kop fintskåret sellerirod
20 cm. wakame tang (klippet i små stykker)
½-1 tsk fintrevet ingefær/peberrod
1 kop fintskåret kyllingekød/vildtkød/seitan
1 spsk fintskåret burrerod (helsekostbutikker)

NB! Burrerod må ikke anvendes af personer med højt blodtryk.

Koges ca. 45 min. på lavt blus, smages til med tamari soyasauce og serveres med grønt drys (f. eks. brøndkarse/top af forårsløg).
Opskriften er udvalgt med relevans for Kinesisk Medicin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her