400 g bacon eller røget snitte
2 dl hakket løg
500 g mellemskært oksekød i små tern (1-1 ½ cm)
1 spsk paprika
½ spsk tomatpuré (koncentreret)
1 peberfrugt
½ tsk kommen
½ tsk merian
3 flåede tomater
½ kg kartofler i små tern
2 l suppe uden urter
evt margarine til bruning/svitsning
Bacon brunes og heri svitses løgene, når løgene er klare tages de op sammen med baconen, kødet brunes i fedtstoffet sammen med paprika, tilsæt derefter tomatpuré, flåede tomater som er skåret i stykker, fintstrimlet peber, kommen, merian, løg og bacon samt suppen, det hele koges for svag varme i ca en time. 20-30 min før retten er færdig tilsættes kartoflerne og det hele koger til det er godt mørt.
Retten serveres evt med lune miniflûtes.
Tips: sammen med kartoflerne kan evt tilsættes lidt gulerødder, selleri og lign.