1 æg
1 spsk olie
4 - 6 (250 gram) tomater
1 forårsløg
1 tsk Fintrevet ingefær
½ liter grønsagsbouillon
2 spsk sojasauce
1 spsk majsstivelse
2 spsk vand
Ægget piskes med ¼ tsk salt.
Olien opvarmes på en teflonpande.
Æggemassen fordeles i et tyndt lag på panden og steges til den er næsten stivnet, men uden at tage farve.
Den vendes og steges færdig.
Æggemassen rulles til en roulade - og stilles til afkøling.
Tomaterne gives et hurtigt opkog i kogende vand.
Skindet fjernes og tomaterne skæres i tynde både.
Forårsløget skæres i tynde skiver (3 mm).
Olien opvarmes i en gryde.
Forårsløg og ingefær svitses i ca. 10 sekunder uden at tage farve. Bouillon, sojasauce og tomater tilsættes.
Suppen gives et hurtigt opkog og smages evt. til med peber.
Æggerouladen skæres i tynde skiver (3 mm).
Strimlerne fordeles i en serveringsskål og suppen hældes over.
Server straks.