2 æg (store)
150 g frisk spinat
150 g hakket skinkekød
15 g frisk koriander
½ tsk sukker
½ tsk salt
1 spsk soyassauce
1 spsk sherry
1 l klar suppe
Fars (til ca. 20 ægge-jiaozi):
Koriander skylles og hakkes fint. Kød blandes godt med salt, sukker og soyasauce, hvorefter de hakkede koriander tilsættes.
Ægge-jiaozi:
Æggene slåes ud i en skål med lidt vand og piskes godt sammen med en gaffel. Panden pensles med lidt olie og varmes op under svag varme. ½ spsk æggemasse hældes på midten af panden og formes som en lille og tynd pandekage (ca. 10 cm i diameter.) Inden æggemassen er stivnet placeres en klump fars i midten og pandekagen foldes over så pandekagen danner en halvmåne. Hererfter vendes ægge-jiaozi’en ganske kort, hvorefter den tages af panden (farsen skal ikke steges.)
Suppe:
Suppen koges, ægge-jiaozi’ene tilsættes og koger med i ca. 5 minutter. Ægge-jiaozi’ene tages op, og suppen tilsmages med salt. Hvorefter spinaten tilsættes og ægge-jiaozi’ene kommes tilbage i gryden. Når suppen atter koger er den klar til servering.