Logo

Squashsuppe med hvidløg og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 squash (mellem store)
5 porrer
4 -5 fed hvidløg
kød og melboller
hønsebouillon terning (1 terning pr ½ liter vand)
¼ piskefløde
vand
 
Squash og porrer skæres i skiver, hvidløgsfeddene halveres og det hele kommes i en stor gryde.
Vand hældes i gryden og bouillonterningerne tilsættes - vandet skal bare lige præcis dække grønsagerne.
Retten småkoges i ca. 45 min.
Gryden tages af varmen, og suppen blendes (fx stavblender), fløde,
kød og melboller tilsættes.
Suppen varmes op igen, men må ikke koge.
Suppen er færdig, når bollerne er varme.
Suppen serveres med godt brød eller flûtes.
 
Tips: Man kan evt. bruge fine ærter, i stedet for kød og melboller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her