Logo

Squashsuppe af gule squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3-4 gule squash (i alt ca. 1600-2000 g)
1 stort løg
6 dl hønsebouillon (vand + 2 terning)
4 dl mælk
1 ½ spsk hvedemel
salt, peber
olivenolie
 
kyllingetern
brødcroutons
 
Squash skrælles og skæres i små tern og løget hakkes fint.
Olivenolien varmes op og løg og squash svitses heri uden at det tager farve.
Melet drysses over og bouillon og mælk hældes ved.
Det koger i 10 min.
Herefter blendes med en stavblender eller presses gennem en sigte og
varmes videre og smages til med salt og peber.
 
Tips: Serveres med kyllingetern og brødcroutons.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.969 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1378201-10-2023 21:50:17 Merete
Det var en virkelig lækker suppe. Vi brugte italienske croutoner med olivenolie i, og det hele var virkelig lækkert sammen.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her