Logo

Squash-suppe à la crème

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille løg skåret i småstykker
20 g smør
400 g squash vasket og skåret i skiver
2 tsk salt
ca. 4 dl (hønse)bouillon
1 æggeblomme udrørt med: 2 spsk fløde
1 knsp. muskatnød
friskkværnet sort peber
1 tsk tørret dild eller 1 spsk frisk dild
 
Svits løget gylden i smørret.
Tilsæt squash og salt og småkog det hele på svag varme.
Tilsæt bouillonen og kog suppen under låg til grønsagerne er møre.
Mos suppen gennem en sigte eller brug stavmikseren.
Kog op igen, løft gryden fra komfuret og tilsæt ægge/flødeblandingen.
Til slut tilsættes krydderierne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.470 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her