Forretten
er en flot grøn suppe med sprød bacon som topping. þ
Prøv den her! Opskriften er den nemmeste og superlækker. Find flere gode
opskrifter her på madABC.dk ...
Arbejdstid:
40 min. Stege/kogetid: 20 min. 4 personer
#
2
store løg
600
g melede kartofler
25 g
smør
1
liter urte- eller hønsebouillon
500
g frisk spinat (eller frossen spinat)
1
bundt bredbladet persille
salt
og friskkværnet peber
½ tsk
fintrevet muskatnød
200
g bacon i terninger
Tilbehør:
evt. ristet brød
*
Pil
løgene, og hak dem fint.
Skræl
kartoflerne, og skær dem i små stykker.
Steg
løgene klare i smør.
Tilsæt
kartofler og bouillon, og kog i ca. 15 min., til kartoflerne er møre.
Skyl
spinat- og persillebladene, og slyng dem tørre.
Vend
dem i suppen, og kog den i et par min. mere.
Blend
suppen til ensartet konsistens, og smag til med salt, peber og muskatnød.
Rist
baconterningerne sprøde på en pande, og dryp dem af på et stykke køkkenrulle.
Server
suppen med bacon og evt. brød.