Den spanske suppe er kogt med stærkt krydret chorizopølse.
Kartofler og grønsager giver masser af fylde.
Arbejdstid: 30 min. Koge/stegetid: 40 min. 4 personer
#
2 løg
2 røde snackpeberfrugter
2 fed hvidløg
400 g kartofler
1 håndfuld basilikum, persille eller oregano
1 spsk, olie
200 g friske chorizopølser
1 tsk paprika
2 dåser hakkede tomater
1 liter grønsagsbouillon eller vand
salt
1-2 spsk sherryeddike eller balsamico
Tilbehør: brød
*
Pil løgene og skær dem i skiver.
Rens peberfrugterne og skær dem i skiver.
Pil hvidløgsfeddene og hak dem fint.
Skræl kartoflerne og skær dem i terninger.
Skyl krydderurterne og hak dem groft.
Svits løg og peberfrugter i en gryde med olie.
Flæk chorizoerne og skær dem i ½ cm tykke skiver.
Svits pølsen sammen med grønsagerne i et par min.
Tilsæt hvidløg, paprika, tomater og bouillon eller vand.
Giv suppen et opkog, tilsæt kartoflerne og lad suppen koge i
30 min.
Tilsæt krydderurter og smag til med salt og evt. lidt
eddike.
Server suppen med brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin