Logo

Spansk chilisuppe med hvidløgsflûte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

kalkun- eller kyllingekød
2 løg
3-4 kartofler
4-5 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
4 spsk tomatkoncentrat
1 dåse hakkede tomater
2 håndfulde oliven
olivenolie
4 spsk flødeost med hvidløg
paprika
chilikrydderi
basilikum
revet ingefær
2 laurbærblade
hele sorte peberkorn
fløde

Skær kødet i terninger.
Pil og hak løget, pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver.
Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Svits løg, kød og kartoffelterninger i olivenolie i en gryde.
Knus laurbærbladene i og kom hele sorte peberkorn ved.
Drys med salt, chilikrydderi, paprika og tilsæt de hakkede tomater og tomatkoncentrat.
Rør godt i blandingen og tilsæt 7-8 dl vand.
Tilsæt flødeost, oliven og strimler af peberfrugterne.
Tilsæt revet ingefær.
Kog suppen godt igennem.
Smag til og servér den rygende varm med kold piskefløde i midten og et stykke hvidløgsflûte.

Tips: Man kan også servere suppen med hvidløgs-brødtern på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.116 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her