kalkun- eller kyllingekød
2 løg
3-4 kartofler
4-5 fed hvidløg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
4 spsk tomatkoncentrat
1 dåse hakkede tomater
2 håndfulde oliven
olivenolie
4 spsk flødeost med hvidløg
paprika
chilikrydderi
basilikum
revet ingefær
2 laurbærblade
hele sorte peberkorn
fløde
Skær kødet i terninger.
Pil og hak løget, pil hvidløgsfedene og skær dem i tynde skiver.
Skræl kartoflerne og skær dem i små terninger.
Svits løg, kød og kartoffelterninger i olivenolie i en gryde.
Knus laurbærbladene i og kom hele sorte peberkorn ved.
Drys med salt, chilikrydderi, paprika og tilsæt de hakkede tomater og tomatkoncentrat.
Rør godt i blandingen og tilsæt 7-8 dl vand.
Tilsæt flødeost, oliven og strimler af peberfrugterne.
Tilsæt revet ingefær.
Kog suppen godt igennem.
Smag til og servér den rygende varm med kold piskefløde i midten og et stykke hvidløgsflûte.
Tips: Man kan også servere suppen med hvidløgs-brødtern på.