Logo

Soupe au pistou 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pistou:
1 bundt basilikum
ca. 5 fed hvidløg (man kan også tage lidt flere hvis man er hård!)
100 gram revet parmesan eller anden "tør" ost
1 dl god olivenolie
salt, peber
 
La soupe:
250 gram friske hvide bønner
250 gram skrællede kartofler i store tern
2 fintsnittede porrer
2 udkernede friske tomater
1 stilk bladselleri
200 gram gulerødder i tykke stykker
2 løg finthakket
150 gram haricots verts
2 courgetter i terninger
100 gram pasta
friske timiankviste
salt, peber
 
Pistou: Alle ingredienserne blandes i enten morter eller blender, det
kommer an på hvordan man foretrækker konsistensen.
La soupe: Hæld 2 liter vand i en stor gryde og kom de hvide bønner i
sammen med timiankviste.
Bring det i kog og lad simre i 20-30 minutter.
Skum vandet af en gang imellem.
Tilsæt kartofler, porrer, tomater, løg, bladselleri, gulerødder og bring det hele i kog igen og tilsæt salt og peber.
Lad det hele koge igen i 20-30 minutter.
Så tilsættes haricots verts, courgetter og pasta.
Suppen koger nu yderligere i 15 minutter og så er den klar.
Husk at fjerne timiankvistene, de kradser sådan i halsen!
Man kan enten vælge at røre le pistou i suppen eller at servere den ved
siden af, sammen med et lækkert brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.847 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her