Logo

Shii-take suppe med ægnudler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 pers.)
 
1 l grønsagsbouillon
1 ds bambusskud
100 g shii-take svampe
4-5 grønne blade kinakål
125 g ægnudler
peber
 
Grønsagsbouillonen varmes. Halvdelen af væsken fra bam­busskudene blandes i.
Bambusskudene skæres i tyn­de lange stave og kommes i.
Shii-take svampene skylles, skæres i strimler, tilsættes og snurrer let sammen i 15 min. Ægnudlerne kommes i og røres forsigtigt rundt med en gaffel, så de ikke klistrer.
Suppen smages til med peber.
Kinakålbladene skylles, skæ­res i fine strimler og vendes i.
Suppen serveres straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.613 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her