Logo

Røget suppe med fjordrejer og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
½ l hummerfond
½ l fiskefond
1 dl hvidvin
500 g røgede rejer
200 g røget fiskekød
2 hakkede skalotteløg
2 bdt japansk purløg
1 bdt grønne asparges
200 g pillede fjordrejer
8 æggehvider
 
Læg skalotteløg, aspargesender og et halvt bdt purløg i en gyde og sauter.
Hæld hvidvin på og reducer.
Tilsæt hummer- og fiskefond og kog ned til det halve.
Si sup­pen og stil den koldt.
Hæld den kolde suppe i en gryde sammen med røgede rejer, fisk, resten af purløget og ægge hviderne.
Bring i kog under kraftig piskning, så der dannes en "hat" på top­pen af suppen.
Skru ned og lad simre i ca. 1 time.
Si. den færdige suppe og an ret i dybe tallerkener med aspargeshoveder kogt i smør og vendt i purløg samt fjordrejer.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.550 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her