4 personer
1 Krydderbuket:
3 laurbærblade
5 persillekviste
4 stilke frisk timian
Suppe:
1 ½ l grønsagsbouillon
1 rødbede i tynde strimler (ca. 150 g)
1 grofthakket løg (ca. 75 g)
1 knust fed hvidløg
100 g fintsnittet hvidkål
¼ knoldselleri i strimler (ca. 50 g)
2 tsk groft salt
friskkværnet peber
Tilbehør:
2 dl cremefraiche 18% og cremefraiche 38% (lige dele af hver),
1 ½ dl frisk, hakket persille og groft brød.
Krydderbuket: Bind laurbærblade, persillekviste og timian sammen med bomuldssnor til en krydderbuket.
Suppe: Bring bouillonen i kog i en gryde. Tilsæt grønsager, krydderbuket og krydderier og kog suppen ved svag varme og under låg i ca. 10 min. Tag krydderbuketten op og smag suppen til. Hæld ved serveringen suppen i varme suppetallerkener eller bouillonkopper. Læg en spsk cremefraiche i hver bouillonkop og drys persille over.