Logo

Pot au feu 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pot au feu 2


300 g skært oksekød

1 suppehøne - frisk eller frossen

½ middelstor selleri

2 gulerødder

1 løg

3 kartofler

1 lille blomkål eller savoykål

½ tsk tør­ret basilikum

salt

Tilbehør: groft brød

*

Kom kød og høne i 1¾ l kogende vand.

Lad det koge op, skum og lad det snurre sagte i ca. 1 time.

Rens alle grønsagerne og skær dem i småstykker, kom dem i suppen sammen med basilikum og salt og kog den videre i ca. ½ time.

Tag kød og høne op, fjern skind og ben og skær kødet i små terninger - gem halvdelen af hønsekødet samt 3 dl suppe (uden grønsager) til næste dag.

Kom kødet i suppen og smag til med salt.

Server groft brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.747 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her