Logo

Pocheret helleflynder med champignon, porre og persillesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til 2 personer, er du alene så halver ingredienserne

# Ingredienser 
2 skiver helleflynder a 200 g
3 dl urte-/fiskefond
1 ½ dl tør hvidvin
2 spsk bredbladet persille
1 spsk knuste korianderfrø
2 spsk limesaft
100 g rensede champignon i kvarter
2 rensede porrer i skiver
Salt, peber, smør

* Tilberedning 
Krydr de rensede helleflynderskiver med salt og peber.
Lad dem trække med saltet i 10 min.
Anbring skiverne på højkant i fiskegryden, hæld fond og hvidvin i og damp dem i 10 min.
Suppen skal kun lige skælve.

Smelt smør i sauterpanden, tilsæt koriander og limesaft og damp porreskiverne klare under låg.
Kom champignoner ned til porrerne og salt let.
Lad simre, til væsken næsten er fordampet.

Tag fisken op og hold den varm, mens suppen blen­des med persille.
Anret fiskeskiverne i varme, halvdybe tallerkener på en bund af grønsager.
Varm forsigtigt persillesuppen op under kraftig pisk­ning.
Den må ikke koge!
Hæld den skummende sup­pe rundt om fisken og server brød eller ris til.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her