4 personer
1 stort løg
2 tsk god karry
3-4 dl grønsagsbouillon
1 dåse ferskner
1 dåse hakkede flåede tomater
200 g rejer eller jomfruhummerhaler
¼ l piskefløde
1 tsk chili-sauce
1 lille kinakål
olie/smør
salt og peber
Hak løget fint og svits det i en tykbundet gryde, sammen med karry og en passende mængde olie/smør. Bouillon, tomater, piskefløde tilsættes og retten simrer 15 minutter. Imens snittes kinakål i små stykker og kommes i en skål.
Fersknerne skærres i mindre stykker og tilsættes sammen med ⅔ af saften - og rejerne kommes i - opvarmes - men - MÅ IKKE KOGE !!!! Retten smages til med salt og peber.
Servering:
Retten stilles på bordet. I de dybe tallerkener drysses et par små håndfulde kinakål. Retten øses op over kinakålen i rigelig mængde. Der serveres hjemmebagt brød/flûtes til.