Logo

Orientalsk fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 Personer

1 lille løg (ca. 50 g)
2 fed hvidløg
1 stor rød peberfrugt (150 g)
1 spsk olie
1 liter fiskebouillon
1 ½ dl piskefløde
¼ g safrantråde eller ½ tsk paprika
300-400 g fast fisk, fx. sejfilet, hellefisk eller laks i centimeterstore tern
1 tsk salt
peber
evt. 2-3 spsk majsstivelse udrørt i lidt vand
150-200 g rejer
Pynt: Dild eller persille

Hak løg, hvidløg og peberfrugt i en foodprocessor.
Svits grønsagerne i olien, tilsæt fiskefond/bouillon, fløde og safran/paprika og kog op.
Tilsæt fisk og lad suppen simre i 4 min. Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. majsstivelse udrørt i vand, hvis der ønskes en jævnet suppe.
Tilsæt rejerne, der blot skal varmes igennem ca. 1 min.
Pynt med dild eller bredbladet persille.
--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.815 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her