8 Personer
1 lille løg (ca. 50 g)
2 fed hvidløg
1 stor rød peberfrugt (150 g)
1 spsk olie
1 liter fiskebouillon
1 ½ dl piskefløde
¼ g safrantråde eller ½ tsk paprika
300-400 g fast fisk, fx. sejfilet, hellefisk eller laks i centimeterstore tern
1 tsk salt
peber
evt. 2-3 spsk majsstivelse udrørt i lidt vand
150-200 g rejer
Pynt: Dild eller persille
Hak løg, hvidløg og peberfrugt i en foodprocessor.
Svits grønsagerne i olien, tilsæt fiskefond/bouillon, fløde og safran/paprika og kog op.
Tilsæt fisk og lad suppen simre i 4 min. Smag til med salt og peber.
Tilsæt evt. majsstivelse udrørt i vand, hvis der ønskes en jævnet suppe.
Tilsæt rejerne, der blot skal varmes igennem ca. 1 min.
Pynt med dild eller bredbladet persille.
--