Logo

Oksekødssuppe med bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Oksekødssuppe med bønner

1 ½ spsk smør og olie
200 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
2 små hakkede fed hvidløg
3 hakkede rødløg (ca. 200 g)
1 rød peberfrugt i tern (ca. 125 g)
1 grøn peberfrugt i tern (ca. 125 g)
1 dåse bønner i chilisauce (ca. 425 g)
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
2 tsk stødt sød chili
2 tsk groft salt
1 liter vand
2 spsk lys saucejævner
1 ½ dl Cheasy fraiche 9%
Tilbehør: 200 g flutes - se evt. opskrift

Smelt smør- og rapsolien i en gryde ved kraftig varme, men uden at brune.

Svits kødet ca. 1 min., til det smuldrer og skifter farve.

Tilsæt hvidløg, rødløg og peberfrugter og svits i yderligere ca. 1 min.

Tilsæt bønner med væde, tomatpuré, krydderier og vand.

Bring suppen i kog og kog den ved svag varme og under låg i ca. 5 min.

Drys saucejævner i suppen under omrøring.

Kog suppen ved jævn varme, stadig under omrøring, i ca. 1 min. Smag til.
Hæld suppen i en stor, varm skål og syrnet fløde i en lille skål ved siden af.

Mad til i morgen: Er der suppe tilovers, kan man evt. jævne suppen og servere den som sauce til pasta eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.145 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her