Logo

Mulligatawny suppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 portioner

1 gulerod
½ selleri
1 porre
1 løg
2 æbler
75 g smør
75 g hvedemel
karry
1 høne eller poulard

Poularden renses godt for indmad, skylles i koldt vand, koges og skummes godt, tilsættes grønsagerne og koges i ca. ½ time.
Herefter skæres bryst og lår fra og lægges under let pres.
Løg og æbler skæres i stykker og ristes sammen med karry i smør uden at brune, melet tilsættes og bages godt af hvorefter suppen tilsættes og koger ca. ½ time, sigtes og smages til med salt og peber. Leger med fløde.
Kødet skæres i filetter og tilsættes. Server flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.974 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her