Logo

Makedonsk suppe med tomat og hvidløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 l. vand
1 tomat
1 fed hvidløg
1 gulerod
1 bundt bredbladet persille
pasta (de tynde)
margarine
4 tsk Maizenamel
rød peberfrugt
et æg
 
Hæld 2 liter vand i en gryde og tilsæt en hakket tomat, 1 hakket hvidløg, en
gulerod i tern samt hakket bredbladet persille.
Kog lidt pasta og kom det ned i gryden sammen med salt og peber samt en
hakket rød peberfrugt.
Lad retten stå og simre og tilsæt til sidst 1 rørt æg og rør godt rundt før
retten serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her