Logo

Linsesuppe med citron

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne lækre suppe laves med blandt andet linser, bladbede og citron. Linser findes i mange forskellige sorter, fælles for dem er, at de alle indeholder meget protein og så behøver de ikke sættes i blød.

 

2 dl grønne, kogte linser
1 l. vand fra linserne
4 dl hakket bladbede (kaldes også sølvbede eller mangold)
1 dl kartofler i tern
½ dl hakket løg
½ dl olivenolie
hvidløg
½ dl citronsaft
lidt hakket persille el. fennikel til drys

Linserne skylles og koges i vand i ca. ½ time.
Olien varmes i en gryde, hvori løg og hvidløg klares.
Tilsæt de hakkede bladbeder, kartofler i tern, citronsaft og de kogte linser + vand.
Koges i ca. 15 min.
Smages til med salt og drysser med hakket persille eller fennikel.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Mobiltelefoner i folkeskolen, skal det forbydes?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her