Logo

Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3–4 fasaner uden brystfilet
1 gulerod
1 løg
1 porre
1 persillerod
¼ selleri
1 kvist frisk timian
2 æggeblommer
1 ½ dl piskefløde
½ spsk Maizenamel
 
Grønne pandekager:
2 æg
3 spsk hvedemel
ca. 2 dl mælk
1 spsk smeltet smør
salt, peber
1 dl hakkede krydderurter fx persille, timian, purløg, løvstikke
 
Rens grønsagerne og skær dem i mindre stykker.
Sæt fasanerne over i koldt vand, lad dem koge op og skum af.
Tilsæt grønsagerne, timian, salt og peber.
Lad det hele koge i ca. 1 ½ time, kødet skal være let at få fra benene.
Tag fasaner og grønsager op af suppen og si suppen.
Pil kødet fra benene.
Kom kød og grønsager i blenderen sammen med noget suppe og blend til det er helt glat.
Kom puré og suppe i en gryde, kog op og smag til med salt og peber.
Tag gryden af varmen, rør æggeblommer, fløde og Maizena sammen.

Tilsæt lidt af den varme suppe og hæld æggemassen i suppen.
Server suppen straks.
Grønne pandekager:
Pisk æg og hvedemel sammen, pisk mælken i sammen med krydderurterne, dejen skal være lind.
Bag pandekagerne i smør, de må ikke være for tykke.
Rul pandekagerne stramt sammen og afkøl dem.
Skær pandekagerne i 1 ½ cm tykke skiver og server dem i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.176 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her