Fantastisk opskrift på legeret suppe med hønsekød. Suppen er
meget enkel og billig at lave og kan varieres i det uendelige med grønsager,
bouillon- og kødtype. Smager himmelsk...
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min.
#
2 gulerødder
1 liter hønsekødssuppe
2 æggeblommer
2½ dl piskefløde
400 g kogt hønsekød fx rester
salt og hvid peber
italiensk (glat) persille eller alm. kruspersille
*
1. Skrab gulerødderne, skær dem i mindre stykker og kør dem
til mos i blenderen med lidt suppe.
2. Bring suppen i kog, tilsæt mosen og lad det simre i 10 min.
3. Pisk æggeblommerne med fløden og tilsæt lidt af den varme
suppe.
Hæld det tilbage i gryden og varm op under stadig piskning.
Suppen må IKKE koge.
4. Skær hønsekødet i mindre stykker, der varmes i suppen.
Smag til med salt og peber og drys med grofthakket persille.
5. Server hjemmebagte boller til.