Logo

Leberknödelsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Til Leberknödelsuppe bruges der en fin, meget kraftig oksekødssuppe.

250 g flûte i skiver
¼ liter mælk
1 æg
1 løg
100 g smør
250 g kalvelever
salt og peber
merian efter smag (helst 2 tsk )
rasp
citronskal fra en halv citron
-
oksesuppe
-
purløg

Leveren hakkes eller moses fint, løget svitses i smør. Brødet overhældes med mælk, løg og lever og krydderier tilsættes, der røres meget forsigtig. Eventuelt tilsættes rasp. Der trilles små Knödel (ca. 4 cm diameter), som koges meget meget forsigtig og sagte i saltvand. Det hele smager særlig godt, hvis Leberknödel koges i selve suppen, men, det er lidt farligt. Knödel kan falde fra hinanden, det sker for den bedste kok og den bedste husmor.

Suppen serveres med 1 Knödel per person og uden suppeurter, men med en stor håndfuld purløg.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her