Logo

Løgsuppe med tranebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne suppe er et probat middel mod kuldegysninger

Denne suppe er et probat middel mod kuldegysninger

 

250 g løg

1 spsk smør

1 spsk olie

salt, peber, lidt muskat

1 knsp sukker

stødt kommen

5 spsk hvidvin

5 dl grønsagsbouillon

4 forårsløg

landbrød

1 fed hvidløg

1 tsk tørrede tranebær

 

Løg skæres i fine ringe.

Smør og olie varmes op i en gryde.

Løgene steges gyldenbrune ved mellem til stærk varme.

Der krydres med salt, peber, lidt muskat, 1 knsp sukker og lidt stødt kommen.

Der koges af med 5 spsk hvidvin, som derefter koges lidt ind.

Grønsagsbouillon hældes i, koges op, og det hele småkager i 15 minutter under låg.

Forårsløg gøres i stand og skæres i fine ringe.

2 minutter, før suppen er kogt færdig, hældes ringene i.

2 skiver landbrød ristes og gnides med 1 pillet hvidløgsfed.

Smag suppen til igen.

Strø tørrede tranebær (eventuelt let stødt i morteren) over suppen og server den sammen med brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.578 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her