Logo

Kold rabarbersuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg vinrabarber i stykker på 3-4 cm
7 dl vand
2 dl blandet saft
sukker efter smag

jævning:
1 dl vand
25 g kartoffelmel (2 strøgne spsk)

Vand, saft og ca. 1 dl sukker bringes i kog. Rabarberstykkerne tilsættes og bringes langsomt i kog. Tages så af varmen, så det kan stå og trække ½ -1 time for at rabarberstykkerne ikke koger helt ud. Smages til med sukker.
Bringes atter til kog, tages af blusset, jævningen tilsættes (må ikke koge). Suppen skal jævnes, så den er lidt tyndere end man ønsker at servere den, da den bliver tykkere ved afkøling.
Serveres kold eller lun.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.631 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her