Logo

Kold courgettesuppe med ærter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 mellemstore courgetter
1 finthakket løg
1 spsk smør
200 g friskbælgede ærter
6 dl hønsebouillon
salt og peber
revet muskatnød
2 ½ dl fløde
1 bdt frisk basilikum
Tilbehør: crouton'er


Skær ⅓ af den ene courgette, del den på langs, skrab det bløde kød ud, og stil skallerne til side.
Skær kødet og resten af courgetterne i terninger.
Klar løgene i smørret, tilsæt courgetteterningerne, ⅔ af ærterne og halvdelen af basilikummen.
Vend det hele godt, tilsæt bouillon, og kog under låg i 15 minutter.
Tilsæt resten af basilikummen, blend suppen, eller passér den gennem en sigte, og hæld den tilbage i gryden.
Tilsæt fløden, kog suppen let jævn, og smag til.
Skær courgetteskallerne i små terninger, og kog dem og resten af ærterne i suppen.
Serveres den kold, kommes skal-terningerne og ærterne rå i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.547 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her