Logo

Kold brombærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl tør hvidvin
1 spsk sukker
150 g brombær
3 spsk citronsaft
evt. mere sukker

 
1 dl tør hvidvin 1 spsk sukker, varmes sammen til sukker er smeltet.
Bring lagen til kogepunktet og tilsæt 150g. bær, lad det simre i 5 min. tilsæt så 3 spsk citronsaft (evt. mere sukker), og lad den blive kold.
Server med flødeskumstoppe på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.108 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her