En dejlig sommerlig ret,
hvor du kan lave både den kolde suppe klar, inden gæsterne kommer. Arbejdstid: 20 min.
4-5 personer
# Ingredienser til Kold agurkesuppe med
rejer:
1½, agurk (ca. 400
g)
3 dl urte- eller
hønsebouillon
1 lille bundt
brøndkarse eller frisk basilikum
1 dl græsk yoghurt
10%
lidt frisk
citronsaft
salt og friskkværnet
peber
150 g pillede rejer
brøndkarse eller
basilikum
*
Sådan laves Kold
agurkesuppe med rejer:
Vask agurkerne og
skær ca. 275 g agurk i grove stykker.
Blend dem med kold
bouillon og brøndkarse.
Tilsæt yoghurt og
kør kort.
Smag til med
citronsaft, salt og peber.
Si evt. suppen, hvis
den er for grov.
Stil den i køleskab
og lad den blive iskold.
Skær resten af
agurken i små terninger.
Krydr rejerne med
salt og peber.
Anret den kolde
suppe i portionsskåle eller glas.
Drys med agurk,
rejer og brøndkarse eller basilikum.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin
----------- ooo OÔO ooo -----------