Logo

Kokos-karry cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

15 store tigerrejer
3 spsk olivenolie
1 spsk karry
1 fed knust hvidløg
3 dl hønsebouillon
1 dåse kokosmælk 400 ml
¼ tsk gurkemeje
1 bundt forårsløg

Pil de rå rejer, lad halen blive siddende.
Svits rejeskaller, karry og knust hvidløg i olivenolie nogle minutter. Kom bouillon ved og kog op.
Rejeskallerne fiskes op med en hulske, og kokosmælken hældes i.
Lad suppen koge til den har fået en jævn og cremet konsistens.
Smag til med karry og gurkemeje.
Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme.
Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden serveringen.
Suppen serveres med rejechips til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.491 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her