Logo

Kikærtesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ dl kikærter
¼ knoldselleri
½ persillerod
2 løg
200 g oksekød
2 spsk olie
1 ds flåede tomater
1 dl vand
gurkemeje
2 spsk hvedemel
1 tsk peber
salt

Læg kikærterne i blød natten over. Skræl sellerien og persilleroden. Hak løg, selleri og persillerod fint. Skær kødet i terninger. Varm olien i en gryde og steg løg, persillerod og selleri i 5 min. uden at det bliver brunt. Tilsæt oksekød. Rør godt, mens kød og grønsager bruner. Tilsæt tomater, vand, salt og peber samt gurkemeje, som opløses i lidt vand. Hæld kikærterne i og kog suppen under låg til kikærterne er møre, ca.30-40 min. Rør melet ud i lidt vand og pisk jævningen ud i suppen. Lad den koge igennem og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her