Logo

Karry- og græskarsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500-600 g orangekødet græskar
1 mellemstor løg
1 fed hvidløg
10 g smør eller margarine
1 spsk karry
½ l grønsagsbouillon
½ tsk kommen
1 bøftomat
½-1 tsk sambal oelek
salt og peber
1 spsk syrnet fløde 9%
persille til pynt
 
Fjern kerner og skræl fra græskarret.
Tilovers bliver ca. 250-300 g rent kød som skæres i grove tern.
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.
Sauteres letgylden i fedtstoffet inden der tilsættes græskartern og karry.
Sauteres af i 5 minutter inden der tilføjes bouillon og kommen.
Koges under låg i ca. 20 minutter.
Tomaten befries for skind og kerner og skæres i mindre tern.
Når suppen er kølet lidt ned køres den i food-processoren.
Hældes tilbage og smages til med sambal oelek, salt og peber.
Fløden tilsættes og der pyntes med tomattern og persille.
Suppen smager godt både kold og varm.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.884 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her