Logo

Kantarelsuppe med linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne kantarelsuppe med linser er nem og hurtig at lave. Og så er den helt uden kød så vegetarer også kan nyde den.

 

3 dl blancherede kantareller
1 løg
2 spsk smør
1 l vand
3 tsk bouillonekstrakt
1 dl linser
2 laurbærblade
1 fed hvidløg
1 gulerod
2 spsk soyamel
½ dl vand
Hakket persille

*
 
Hak kantarellerne og løget og svits det let i smørret.
Tilsæt derefter vand, bouillon, linser, laurbær og det pressede hvidløg.
Lad det koge ca. 20 minutter.
Riv guleroden. Bland soyamel og vand og pisk det ned i suppen.
Lad det koge i yderligere 10 minutter.

Tilsæt rigeligt hakket persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her