Logo

Jordbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g jordbær
2 dl hvidvin
2 dl vand
100 g sukker
1 stang vanilje flækket på langs
citron- eller limesaft
mynte
 
Kog vand, sukker og den flækkede vaniljestang op.
Kom hvidvin i.
Træk fra blusset, tag vaniljestangen op, skrab kornene ud og kom dem tilbage i suppen.
Skær jordbærrene i skiver. Hæld suppen over jordbærrene.
Smag til med citronsaft og evt. sukker. Kom mynteblade i suppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.732 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her