Logo

Indonesisk Karrysuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 løg
2 tsk stærk karry
2 ds flåede tomater
1 lille dåse ananas
1 dl piskefløde
2 dl grønsagsbouillon
Evt. rejer og kinakål

Løget svitses i lidt olie og karryen brændes af heri.
Tilsæt de flåede tomster som evt, (kan blendes og sies) sammen med saften fra ananasen og grønsagsbouillon.
Retten snurrer i 15 min.
Små stykker ananas hældes i og evt. rejer (husk at rejer blever hårde ved længere tids varmepåvirkning.
Sluk og hæld piskefløden i.

Servering:
Serveres med brød, og evt. snittet kinakål i tallerknen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.477 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her