Logo

Hyldebærsuppe med karamelliserede brødterninger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 skiver valnøddebrød
25 g smør
25 g sukker
1 ¼ l. vand
4 dl ren hyldebærsaft
sukker efter smag
1 ½ spsk kartoffelmel

Skær brødet i små terninger. Varm smør og sukker til en lys karamel på en pande og steg brødterningerne, til de er sprøde og lysgyldne. Hæld dem over på et stykke bagepapir. Bred dem ud ved hjælp af 2 gafler. Bring 1 l af vandet og saften i kog og smag til med sukker.
Rør kartoffelmelet ud i resten af vandet og jævn hyldebærsuppen hermed. Rør det i på én gang, når det koger, og tag gryden væk fra blusset, det må ikke koge igen. Servér den varme suppe med de karamelliserede brødterninger.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.786 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her