Logo

Hønsekødsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-2 ½ kg høne
2-2 ½ l. vand
2 stk gulerødder
½ stk selleri
2 stk porrer
suppevisk
salt

Fjern indmaden fra hønen og kom den i en stor gryde, evt. sammen med et kraftben.
Hæld vand over så det dækker.
Bring suppen på kogepunktet og skum.
Læg suppevisk i gryden og tilsæt salt.
Læg låg på og dæmp varmen.
Læg de rensede urter i gryden undtagen porrerne.
Tag grønsagerne op efterhånden som de er møre.
Kog hønen til den er mør, 1 ½-2 ½ time, afhængigt af størelsen.
Mærk ved låret.
Tag hønen op når den er mør og fjern suppevisken.
Si suppen og skum overflødigt fedt af.
Skær de rensede porrer i skiver,og kog dem på suppen i ca 10 minutter.
Skær urterne i terninger og varm dem i suppen.
Smag til med salt.
Varm kød og melboller i suppen.
Suppen må herefter ikke koge.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.698 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her