Logo

Gullaschsuppe på 15 minutter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Gullaschsuppe på 15 minutter

1 ds gullasch

1 ds løgsuppe

1 ds flåede tomater

1 bouillonterning

1 tsk rosenpaprika

1 peberfrugt

hvidløgssalt og peber

Tilbehør: groft hvidt brød

*

Bland gullasch, løgsuppe og purerede tomater og tilsæt 6 dl kogende vand samt bouillonterning, paprika og finstrimlet peberfrugt.

Bring det langsomt til kogepunktet, og lad det koge ca. 5 minutter.

Smag til med hvidløgssalt og peber, og server suppen med groft brød. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her