Logo

Gulerod og appelsinsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstort løg
500 g gulerødder
7 dl hønsebouillon
saften af 2 appelsiner
1 laurbærblad
salt, peber
piskefløde til at pynte med (hvis man vil)
frisk persille
 
Sauter løgene let i en gryde og tilsæt de skrællede og skivede gulerødder.
Tilsæt bouillon, laurbærblade, appelsinsaft, salt og peber og kog ved svag varme med låg på i en time.
Blend i en blender, og server den varm med en lille hvirvel fløde og frisk hakket persille eller lidt fint revet appelsinskal på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her