Logo

Grønærtesuppe 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg ubælgede ærter (= ½ kg bælgede)
1 ½ l. urte- eller hønsebouillon
1 spsk smør/margarine
1 spsk hvedemel
1-2 spsk friskhakket citronmelisse

Ærterne bælges og skylles.
Bouillonen bringes i kog.
Ærterne lægges i og koges 10 minutter, hvorefter de pureres gennem en sigte.
Hvedemel og fedtstof røres sammen til en bolle, som koges i suppen i ca. 10 minutter, til bollen er smeltet.
Puréen røres i suppen, der gives et kort opkog.
Suppen smages til med salt, sukker og finthakket citronmelisse.
Suppen serveres varm med ristede brødterninger eller kold med frossen flødepeberrod.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.228 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her