Logo

Græskarsuppe med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g græskarkød
200 g spinat
2 løg
40 g smør
1 ½ l bouillon
3 tomater
salt og peber
½ tsk muskatnød
 
Hak græskar og spinat fint og lad det småkoge i en smule vand.
Skær løgene i skiver og svits dem gyldne i smør.
Tilsæt græskar og spinat samt bouillon og hakkede tomater.
Lad suppen småkoge ca. 20 min før den smages til med krydderier.
Server flødeskum med fintreven peberrod i.
Evt. kan man i stedet for spinat bruge græskarblade. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 1.592 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her