Logo

Græskar a la Paul Bocuse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 ¼ kg græskar
500-600 g ristede brødterninger
500-600 g reven gruyerost
21/2 dl syrnet fløde + lidt ekstra
lidt smør
1 ¼- 2 ½ dl fløde
salt og peber


Skær et låg af græskarret så det ligner en suppeterrin eller heksegryde.
Fjern kernerne og pulpen med en ske.
Fyld græskarret tre fjerdedele op med vekslende lag af ristede brødterninger og gruyerost.
Drys med salt og peber mellem lagene og hæld syrnet fløde over.
Smør undersiden af låget med lidt smeltet smør og læg det på græskaret.
Sæt græskarret i en tærteform eller et andet ovnfast fad og bag det i en 190°C varm ovn i 2 timer.
Tag græskarret ud og skrab forsigtigt kødet af græskarrets sider med en ske.
Hæld fløde i indtil fyldet har en passende konsistens.
Sæt græskarret i ovnen igen indtil det er varmet igennem.
Server retten direkte fra græskarret og øs op med en suppeske.
Sæt en spiseskefuld syrnet fløde på hver portion.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.221 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her