1 tsk olie
1 stort løg
2 porrer skivet tyndt
250 gram kartoffel skåret i tern
4-6 persillestilke med lidt blade på
1 liter hønse eller grønsagsbouillon
salt og peber
1 tsk "mango glød" chilisauce
1 dl fløde
1 spsk persille finthakket
Hak løget og sautér det til det er mørt i en gryde sammen med
porreskiverne.
Tilsæt bouillon, kartoffeltern og persille stilke.
Kog det over svag varme indtil grønsagerne er møre, ca. 10-15 minutter.
Tag persillestilkene op.
Purer suppen (en stavblender er god) og smag den til med salt og peber.
Varm suppen op igen, hvis den har været en tur i en alm. blender.
Lige før servering varmes fløden op til kogepunktet, tilsættes lidt
"mango glød".
Anret suppen i en terrin eller portionsskåle og hælde krydderfløden i et
mønster ovenpå suppen.
Serveres med et drys persille eller purløg.