Logo

Fasansuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 fasan
2 store gulerødder
1 løg
2 fed hvidløg
2 spsk smør
1 spsk olie
lidt timian + rosmarin
½ dl tomatpuré
½ dl sherry
2 dl piskefløde
1 ½ l. bouillon
små faste champignon
sprød bladselleri
salt og peber

Gulerødderne skæres i mønter, løg og hvidløg hakkes - det hele svitses i fedtstof.
Fasan (delt i 4-6 stykker) svitses med i 10 min., hvorefter bouillon, krydderier + tomatpuré tilsættes.
Det hele koges i 5 kvarter.
Fasanen tages op, suppen sis og hældes tilbage i gryden.
Champignon, bladselleri, fløde og sherry tilsættes, fasanbrystkøddet skæres i terninger og tilsættes og det hele koges ind, ej for længe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her