Det er rart at
begynde et måltid med en varm, fyldig suppe.
Arbejdstid: 30 min.
Stege/kogetid: ca. 15 min. 4 personer
#
500 g svampe (fx
portobello eller markchampignon)
3 skalotteløg eller
1 løg
2-3 kviste frisk
timian eller ½ tsk tørret
15 g smør
1 fed hvidløg
6 dl urte- eller
hønsebouillon
1½ dl piskefløde
1 spsk majsstivelse
salt og peber
Tilbehør:
bredbladet persille
brød
*
Rens svampene og
skær dem i skiver.
Pil skalotteløg
eller løg og hak dem fint.
Steg svampe, løg og
timian i en tykbundet gryde med smør ved hård varme under omrøring.
Tilsæt knust hvidløg
og bouillon og bring det i kog.
Rør fløden med
majsstivelse og rør blandingen i suppen.
Kog suppen igennem
ca. 5 min. og smag til med salt og peber.
Server med persille
og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin