Chinese Recipe
# Ingredienser
2 spsk majsmel
2 spsk soya sauce
¼ tsk peber
1 forårsløg, hakket
revet gulerod eller andre grønsager
1 dåse champignon
okse- eller kyllingebouillon (ande- eller hønse-)
3 spsk vineddike
½ tsk MSG (monosodium glutamate) bør undlades – se tips.
3 æg, rørte
* Tilberedning
I en kasserolle afbages majsmel med lidt kold bouillon.
Tilsæt resten af bouillonen og de andre ingredienser undtagen æg.
Bring i kog og lad simre til den klarer, rør indimellem.
Rør gradvist æggene i, smag til og server straks.
Tips: Monosodium glutamate - gør dig syg og fed?
En skjult dræber, der er værre end alkohol, nikotin og mange stoffer, ligger sandsynligvis skjult i dine køkkenskabe og i den mad, du køber på restauranter. Det drejer sig om monosodium glutamate (MSG), en smagsforstærker, der er almindeligt kendt som ingrediens i kinesisk mad, men den findes faktisk i tusindvis af de fødevarer, du spiser.