Logo

Blåbærsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en let blåbærsuppe med kun få ingredienser. Prøv den til dessert næste gang du har gæster. Server suppen kold med flødeskum eller vaniljeis


6 dl bær
5 spsk sukker evt. efter smag
2 spsk kartoffelmel 


Kog 1 liter vand op og tilsæt sukker og bær.
Lad bærrene trække over svag varme til de er godt møre.
Smag til med sukker.
Lav en jævning ved at røre kartoffelmel ud i ½ dl koldt vand.
Træk gryden til side og rør jævningen i suppen.
Sæt gryden tilbage på varmen og giv suppen et raskt opkog.
Server varm, lunken eller kold.
Serveres kold med flødeskum eller lidt vaniljeis.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her