Logo

Agurke-youghurt suppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Antal personer: 5-6

1 agurk
4 fed hvidløg
½ tsk salt
75 g hakkede valnødder
40 g daggammelt brød, brækket i stykker
2 spsk valnødde- eller solsikkeolie
4 dl yoghurt naturel
1 dl koldt vand eller afkølet mineralvand uden brus
1-2 tsk citronsaft
Garnering:
40 g valnødder, groft hakkede
1 ½ spsk olivenolie
Frisk dild

Skær agurken halvt over og skræl den ene halvdel. Skær den skrællede agurk i terninger og læg den til side. Brug en stor morter og støder, knus hvidløg og salt godt sammen. Bland derefter valnødder og brød i. Når blandingen er lind, tilsættes valnødde- eller solsikkeolie lidt efter lidt. Blandes godt. Hæld blandingen over i en stor skål og slå yoghurt og agurketerninger i. Tilsæt koldt vand eller mineralvand og citronsaft for at smage den til. Øs suppen op i afkølede suppeskåle og server den. Garner med hakkede valnødder og et par stænk olivenolie. Læg til sidst en kvist dild oveni og server suppen med det samme.
Tips:
Ønskes suppen mere lind, kan den pureres i en foodprocessor eller blender før serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her