Logo

Agurkesuppe med yoghurt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Agurkesuppe med yoghurt

 

En portion kold suppe noget af det mest læskende, man kan tænke

Til 4 personer. Tilberedningstid: ca. 20 min. Køletid: 1 time

#

1 stor salatagurk

2-3 små løg

1 liter hønsebouillon (af terning)

1 spsk citronsaft

3 dl yoghurt naturel

salt og peber fra kværn

finthakket persille

*

1. Skræl agurken og skær den midt igennem.

Tag kernerne ud med en ske.

Skær agurken i tynde strimler.

2. Pil løgene.

3. Kom halvdelen af agurken i en blender med løgene, i kvarte, og citronsaften.

4. Rør agurkepureen ud i den kolde bouillon.

Rør også yoghurt i.

Smag suppen til.

5. Ved serveringen lægger du agurkeskiver og hakket persille i hver portion.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.195 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her